Yleinen

Lähihoitajan vakituinen työsuhde

Hausjärvi on noin 8700 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n.20 km, Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km. Pienessä kunnassa on mukava työskennellä!

 

Hausjärven perusturvalautakunta julistaa haettavaksi 21.8.2017 klo 12.00 mennessä

lähihoitajan vakituisen työsuhteen Hausjärven vanhustenhuoltoon (kotihoito).

Hakijailta toivotaan kokemusta vanhusten hoitotyöstä, hyviä yhteistyötaitoja, sekä Effica- asiakastietojärjestelmän tuntemusta. Etuna pidämme erityisesti kuntoutuksen, sairaanhoito- ja huolenpito tai vanhustyön koulutussuuntautumista.
Työ on vanhusten sekä vammaisten auttamista ja tukemista päivittäisissä toiminnoissa. Teemme työtä yhdessä kotisairaanhoidon kanssa yhteisissä kotihoidon tiimeissä.Työ on 2 –vuorotyötä ja edellyttää ajokorttia sekä valmiutta oman auton käyttöön.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (tutkintonimike lähihoitaja).

Valitun hakijan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.Työsuhteessa on 6 kk:n koeaika.

Hausjärven kunta on savuton kunta.

Lisätietoja työsuhteesta antaa kotipalvelunohjaaja Leena Ollila. (019) 758 6660 tai leena.ollila@hausjarvi.fi

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi. tai osoitteella: Hausjärven kunta, perusturvajohtaja Teija Suorsa-Salonen, Keskustie 2-4, 12100 Oitti.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.