Yleinen

Kaksi sosiaalityöntekijän virkaa lastensuojelussa

Hausjärven perusturvalautakunta julistaa haettavaksi

KAKSI SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKAA LASTENSUOJELUSSA

Haemme kahta (2) sosiaalityöntekijää lastensuojeluun 06.11.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

 

Sosiaalityöntekijänä pääset tekemään asiantuntijatyötä, johon kuuluvat sekä sosiaalihuoltolain että lastensuojelulain mukainen työskentely lapsen ja hänen läheistensä kanssa, lastensuojelutarpeen selvittäminen, avohuollon tukitoimien järjestäminen ja niistä päättäminen sekä sijoituksiin ja jälkihuoltoon liittyvät tehtävät.

Hausjärven kunnan työpaikoilla toteutetaan henkilöstölähtöisen kehittämisen toimintatapaa, jota tuetaan hankkeella. Hausbändi-hankkeen kantavana periaatteena ja mottona on Lupa tehdä toisin.

Etsimme ammattilaisia, joilla on kokemusta lastensuojelutyöstä, hyvät vuorovaikutus- ja dokumentointitaidot sekä kykyä ja rohkeutta itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon.

Tukenasi työssä ovat tällä hetkellä johtava sosiaalityöntekijä, kaksi vastaavaa sosiaaliohjaajaa, kaksi perhetyön sosiaaliohjaajaa, lapsiperheiden kotipalvelun työntekijä sekä neuvolan perhetyöntekijä. Tiimimme tehtävärakennetta uudistetaan parhaillaan. Teemme yhteistyötä tiiviisti muiden varhaisen tuen yksiköiden, terveydenhuollon ja sivistystoimen toimijoiden kanssa ja kehitämme ennakkoluulottomasti työtämme. Työntekijällä on mahdollisuus säännölliseen työnohjaukseen ja koulutukseen. Tehtäväkohtainen palkka on 3500 €. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen pätevyys. Sosiaalityön opiskelijoiden hakemukset otetaan huomioon sosiaalihuollon ammattihenkilölain määräysten mukaisesti.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikosrekisterinote. Hausjärven kunta on savuton kunta. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukset ansioluetteloineen 30.9.2018 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi tai osoitteella: Hausjärven kunta, johtava sosiaalityöntekijä Arja Theis, Keskustie 2-4, 12100 Oitti. Lisätietoja Arja Theis, p. 040 330 6619 tai arja.theis@hausjarvi.fi

TERVETULOA TÖIHIN HAUSJÄRVELLE!


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1

Kommentit on suljettu.