Kulttuuri- ja vapaa-aika Liikunta

Ikäihmisten ulkoilutustapahtuma osana Hausjärven juhlavuotta

Hausjärvellä yksi juhlavuoden tilaisuuksista on ikäihmisten ulkoilutustapahtuma. Liikuntatoimen organisoima tempaus järjestetään Oitin Lehtimajoilla, Koivumäen sisäpihalla keskiviikkona 30.5. klo 16.30 alkaen. Tapahtuman tarkoituksena on tarjota ikäihmisille ulkoilumahdollisuus ja herättää huomiota ja keskustelua siitä, kuinka vaikeaa tai mahdotonta ulkona liikkuminen monelle vanhukselle on.
Ulkoilutapahtuman pääpaino on luonnollisesti ulkoilutuokiolla, minkä jälkeen nautitaan makkarasta, mehusta, kekseistä sekä musiikista sääolosuhteiden mukaan. Ulkoilutettaville tarvitaan oma avustaja joko työntämään pyörätuolia, tueksi ja turvaksi kävelemään rollaattorin vieressä tai juttuseuraksi niille, joille kävely on liian raskasta.
Järjestäjät kutsuvatkin kaikki halukkaat osallistumaan tähän kampanjaan tulemalla ulkoiluttajaksi ja juttuseuraksi jollekin ikäihmiselle. Mukaan voivat tulla myös kotona asuvat oman avustajansa kanssa. Jokainen meistä voi tarjota turvallista ulkoiluseuraa, vaikka vain tämän yhden kerran. Ja jos asiasta innostuu, voi ulkoiluystävänä toimia aina halutessaan kertovat järjestäjät.
Avustajien toivotaan ilmoittautuvan etukäteen liikuntatoimistoon pe 25.5. mennessä joko jari.kovanen@hausjarvi.fi tai 040 330 6780. Voit haastaa mukaan myös omia tuttaviasi. Tapahtuman järjestävät Koivumäki, Helmikoti, päivätoiminta ja liikuntatoimi.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.