Yleinen

Ikäihmisten sosiaaliohjaajan / palveluohjaajan viransijaisuus

Hausjärvi on noin 8600 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n.20 km, Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km.

 

Hausjärven perusturvalautakunta julistaa haettavaksi

IKÄIHMISTEN SOSIAALIOHJAAJAN / PALVELUOHJAAJAN VIRANSIJAISUUS AJALLE 14.5.2018 – 28.2.2019

Sosiaaliohjaajan tehtävin kuuluu mm. ikäihmisten palveluohjaus, omaishoidon tuen myöntäminen, sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetuspalvelujen myöntäminen sekä tarvittaessa kotipalveluohjaajan sijaistaminen.

Etsimme ammattilaista, jolla on kehittämismyönteinen työote, yhteistyökykyä ja vahvat vuorovaikutustaidot. Sosiaaliohjaajan kelpoisuusehtona on lain (272/2005) mukainen kelpoisuus.

Tarjoamme mielenkiintoisen työkentän ilmapiiriltään avoimessa, myönteisessä ja kehittämisorientoituneessa työyhteisössä. Käytämme työntekijöidemme tukena tiimityötä, täydennyskoulutusta ja säännöllistä työnohjausta. Vanhus- ja vammaispalvelutiimit toimivat säännöllisesti.

Valitun hakijan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Työsuhteessa on 4 kk:n koeaika. Tehtävässä edellytetään mahdollisuutta oman auton käyttöön. Hausjärven kunta on savuton kunta.

Lisätietoja: sosiaaliohjaaja Noora Korkeamäki puh. (019) 758 6626 tai noora.korkeamaki@hausjarvi.fi.

Hakemukset ja ansioluettelo 28.3.2018 klo 12.00 mennessä kuntarekryyn tai osoitteella: Hausjärven kunta, perusturvajohtaja Teija Suorsa-Salonen, Keskustie 2-4, 12100 Oitti.

HAUSJÄRVEN PERUSTURVALAUTAKUNTA


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.