Kulttuuri- ja vapaa-aika Liikunta

Hausjärvellä on lapsille liikuntatoimintaa koko kesäksi

Liikuntatoimi järjestää tänäkin vuonna liikuntakerhoja eri puolilla Hausjärveä. Kerhoja pidetään kesäkuun 4. päivästä alkaen aina juhannukseen saakka sekä heinä-elokuun vaihteessa kahden viikon ajan. Uimakoulut puolestaan alkavat heti juhannuksen jälkeen.

Liikuntakerhoja, joissa liikutaan monipuolisesti ja pelaillaan kaikenlaisia pelejä, pidetään maanantaista perjantaihin 10.00-11.45 Hikiän, Oitin ja Ryttylän urheilukentillä. Palloilukerhoja puolestaan järjestetään samoilla urheilukentillä maanantaista perjantaihin klo 12.15-14.00 ja niissä pelataan kaikenlaisia pallopelejä mutta pääosin kuitenkin jalkapalloa. Mommilan hiekkakentällä järjestetään myös liikuntakerhoa 4.6.-21.6. välisenä aikana 10.00-11.15 ja palloilukerhoa 11.45-13.00. Kerhot on tarkoitettu esi- ja ala-kouluikäisille 6-10 vuotiaille lapsille, Mommilassa 5-12 vuotiaille.

Uimakouluja pidetään Oitissa Puujoella ja Ryttylässä Kolmilammilla maanantaista perjantaihin. Oitin uimakoulu alkaa 25.6. klo 11.00 ja Ryttylän samana päivänä 13.45. Uimataidottomien tai alle 10 metriä uivien uimakoulu kestää kaksi viikkoa ja merkkisuoritukset tehdään toisella viikolla. Uimakouluun voivat ilmoittautua 5-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Aiempina vuosina uimataitoisille pidettyä jakoryhmää ei tänä vuonna järjestetä.

Kerhojen osallistumismaksu on 15 euroa (Mommila 10€) ja sillä lapsi voi osallistua kaikkiin kerhoihin koko kesän ajan uimakoulua lukuun ottamatta. Hinta sisältää opetuksen ja vakuutuksen sekä uimakouluissa mahdolliset suoritusmerkit. Ilmoittautumiset tehdään suoraan kentille ja mukaan voi tulla milloin vain. Rahaa ei tarvitse ottaa mukaan, sillä osallistumismaksut laskutetaan kerhojen loputtua. Osallistujien kannattaa varata mukaan pientä evästä, juotavaa sekä sopivat asusteet sään mukaan. Tarkempi ohjelma on jaettu koulujen ja päiväkotien kautta koteihin. Lisätietoja saa liikuntatoimistosta, 040 330 6780 ja linkistä: kesä18

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.