Yleinen

Hallintosuunnittelijan työsuhde

Hausjärvi on noin 8 600 asukkaan maaseutumainen, monitaajamainen kunta Kanta-Hämeessä rautateiden varsilla. Kuulumme Hyvinkää-Riihimäen talousalueeseen ja metropolialueen vaikutuspiiriin. Meille on hyvät liikenneyhteydet Lahdesta, Hämeenlinnasta ja Helsingistä. Hausjärven kunnan palveluksessa työskentelee lähes 400 eri alojen ammattilaista.

Hausjärven kunta hakee vakinaiseen työsuhteeseen

Hallintosuunnittelijaa

Organisaatiomme muuttuessa olemme perustaneet kunnan keskushallintoon uuden hallintosuunnittelijan tehtävän, jota täytämme nyt ensimmäistä kertaa.

Tehtävänkuvaus

Hallintosuunnittelijan toimenkuvaan kuuluu monipuolisesti henkilöstöhallinnon ja hallinnon tehtäviä. Keskeisimpiä tehtäväkokonaisuuksia ovat 1) henkilöstöhallinnon ja hallinnon suunnittelu-, raportointi- ja viestintätehtävät, 2) henkilöstön työhyvinvointitoiminnasta vastaaminen sekä 3) kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseen liittyvän työn koordinointi yhteistyössä eri toimialojen kanssa. Hallintosuunnittelija vastaa kunnan henkilöstökertomuksen ja hyvinvointikertomuksen laadinnasta sekä osallistuu vaalien järjestämiseen. Tehtävään kuuluu myös kunnan kotisivujen, fb-sivujen ja intranetin ylläpitoa.

Hallintosuunnittelija toimii kunnan keskushallinnossa hallinto- ja talouspäällikön alaisena.

Koulutus, osaaminen ja työkokemus

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja kehitysmyönteistä työotetta.

Toivomme hakijalta kokemusta henkilöstöhallinnon ja hallinnon tehtävistä.Kokemus työskentelystä kunnan tai kuntayhtymän vastaavissa tehtävissä katsotaan eduksi.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Hallintosuunnittelija otetaan vakinaiseen työsopimussuhteeseen 1.1.2018 alkaen. Työsuhteen alussa on 6 kk koeaika. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Tehtävään valitulta edellytetään Hausjärven kunnan työterveyshuollon antamaa lausuntoa terveydentilasta ja sopivuudesta tehtävään. Hausjärven kunta on savuton työpaikka.

Työhönottohaastattelut tullaan pitämään 12.-13.10.2017.

Hakeminen

Hakemuksen kaikkine liitteineen on oltava perillä viimeistään perjantaina 29.9. kello 12.00 mennessä. Toivomme, että jätät hakemuksen ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä: http://www.kuntarekry.fi. Hakemuksen liitteinä pyydämme kopiot tärkeimmistä opinto- ja työtodistuksista sekä ansioluettelon.

Tarvittaessa hakemuksen voi kuitenkin toimittaa vaihtoehtoisesti kirjeitse osoitteella Hausjärven kunta, Jaana Laakso, Keskustie 2-4, 12100 Oitti. Kuoreen merkintä Hallintosuunnittelija. Hakemuksia ei palauteta.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työ alkaa 1.1.2018 tai sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3000 €/kk, jonka lisäksi mahdollinen työkokemuslisä ja henkilökohtainen lisä.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallinto- ja talouspäällikkö Päivi Tähtinen p. 019 758 6584 sekä henkilöstöpäällikkö Päivi Ojanen, p. 019 758 6583. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@hausjarvi.fi.

Hausjärvellä 23.8.2017

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1

Kommentit on suljettu.