Yleinen

Hallintopäällikkö

Hausjärven kunta hakee hallintopäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 3.9.2018 alkaen. Toimi voidaan ottaa vastaan myös erikseen sovittavana aikana.

Kunnan organisaatiossa hallintopäällikkö sijoittuu kunnanjohtajan vastuulla olevaan elinkeinot ja kehittäminen palvelukeskukseen. Hallintopäällikön vastuualueena on kunnan yleishallinto mukaan lukien asiakirjahallinto ja sen kehittäminen sekä keskusvaalilautakunnan sihteerinä toimiminen. Hallintopäällikön keskeisenä tehtävänä on avustaa ja toimia yhteistyössä kunnanjohtajan kanssa sekä toimia kunnanhallituksen esityksien valmistelijana. Hän toimii kunnanhallituksen ja kunnanvaltuuston kokousten sihteerinä sekä johtoryhmän jäsenenä.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Erityisesti arvostamme perehtyneisyyttä kunnallishallintoon sekä kunta- ja hallintolain tuntemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja kehitysmyönteistä työotetta.
Kokemus työskentelystä kunnan tai kuntayhtymän vastaavissa tehtävissä katsotaan eduksi.

Hallintopäällikkö otetaan vakinaiseen työsopimussuhteeseen 3.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen alussa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Hallintopäällikön tehtäväkohtainen palkka työsuhteen alussa on 4800 e/kk.

Tehtävään valitulta edellytetään Hausjärven kunnan työterveyshuollon antamaa lausuntoa terveydentilasta ja sopivuudesta tehtävään. Hausjärven kunta on savuton työpaikka.

Hakemuksen kaikkine liitteineen on oltava perillä 5.8.2018. kello 15.00 mennessä. Toivomme, että jätät hakemuksen ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä (kuntarekry.fi). Hakemuksen liitteinä pyydämme kopiot tärkeimmistä opinto- ja työtodistuksista sekä ansioluettelon.
Hakemuksen pääset jättämään osoitteessa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/188568

Tarvittaessa hakemuksen voi toimittaa kirjeitse osoitteella Hausjärven kunta, hallintosuunnittelija Lilli Salomaa, Keskustie 2-4, 12100 Oitti. Kuoreen merkintä Hallintopäällikkö. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Hausjärvi on noin 8 600 asukkaan maaseutumainen, monitaajamainen kunta Kanta-Hämeessä rautateiden varsilla. Kuulumme Hyvinkään-Riihimäen talousalueeseen ja metropolialueen vaikutuspiiriin. Meille on hyvät liikenneyhteydet Lahdesta, Hämeenlinnasta ja Helsingistä. Hausjärven kunnan palveluksessa työskentelee lähes 400 eri alojen ammattilaista.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanjohtaja Pekka Määttänen p. 019 758 6510 sekä kunnanhallituksen puheenjohtaja Heini Ristavaara p. 050 3798687.

Lisätietoja Hausjärven kunnasta: http://www.hausjarvi.fiOLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.