Oitin markkinat

Tervetuloa Oitin Markkinoille Lauantaina 4.8.2018 klo 10-15. Tule kuuntelemaan musiikkia ja nauttimaan esityksistä, leikkimielisistä kilpailuista ja kahvion tarjottavista. Torikauppiailta ja kirppispöydistä voi tehdä löytöjä. Markkina- ja kirpputoripaikkojen varaukset: 0400 856 215.    

Tonttimarkkinat Monnin Pihonkaarteessa

Hausjärven kunta järjestää Monnin Pihonkaarteen alueella lauantaina 19.5.2018 klo 10.00-14.00 tonttimarkkinat, jolla esitellään alueen tonttitarjontaa sekä ennakkomarkkinoidaan asuinalueelle suunniteltuja rakennuskohteita. Alueen 23 tontista 11 on jo varattuna. Paikalla kunnan edustajia sekä rakennuskohteiden myyjiä. Kunta tarjoaa kävijöille grillimakkaraa ja juomaa. Lisätietoja tonttitarjonnasta antaa taloussuunnittelija Mika Huuskonen, puhelin 019 758 6530.

Kirkkomarkkinat – Maailma Hausjärvellä 2018

TÄNÄ VUONNA MARKKINOILLA MATKATAAN YMPÄRI MAAILMAA Ohjelmassa mm. Eri maiden makujen maistelua Kansainvälistä tanssia Kurkistus eri maiden elämään Lapsille hauskaa ohjelmaa Talutusratsastusta Vierailua kirkon tapulissa LÄHETYSPYÖRÄILY MARKKINOILLE: Lähde markkinoille porukalla pyöräillen ja tue samalla lähetystyötä 10 e summalla… Lähdöt: Ryttylän kirkolta klo. 10.00 ja Oitin srk-talolta klo. 10.30 VARAA NYT OMA MYYNTIPAIKKASI! Myyntipaikkoja voivat varata … Lue lisää

ILTATORI OITISSA

MoniMarjat järjestävät iltatorin Oitissa kunnanviraston alapihalla. Kaikki torimyyjät ovat tervetulleita, paikkamaksu 5 €.  Omat pöydät tms. mukaan. MoniMarjat myyvät kahvia, munkkeja ja muita leivonnaisia, grillimakkaroita sekä käsitöitä ja pika-arpoja.  Nuoret viihdyttävät musiikilla.  Tuttu vihanneskauppias tulee myös torille.